Kyselina salicylová 100%
  • Kyselina salicylová 100%
  • Kyselina salicylová 100%

Kyselina salicylová 100%

INFO

  • - Kód produktu: 475
  • - Dostupnosť: Skladom
6,70€

Množstvo

Pre profesionálov

Názov INCI: kyselina salicylová
pH: 2.4
rozpustnosť: rozpustná vo vode: 0,2 g / l, v organických rozpúšťadlách: etanol, dietyléter, acetón Log P (o / w): 2,21
Vzhľad a konzistencia: biely prášok
Zápach: bez zápachu

Vo všeobecnosti je kyselina salicylová veľmi podobná kyselinám AHA - reguluje obnovu buniek pokožky, exfoliuje uvoľnením medzibunkových spojov a odstraňuje zbytočnú vrstvu vrchných buniek kože. Kyselina salicylová je taktiež zložka aspirínu (chemický názov aspirínu je kyselina acetylsalicylová) a pretože má protizápalové vlastnosti, podporuje proces hojenia aj vyrážok a podráždenia.

Výstraha!
Prípravky s kyselinou salicylovou nemôžu používať osoby, ktoré sú alergické na salicyláty, tehotné ženy a dojčiace matky. Počas liečby kyselinou salicylovou nepoužívajte solárium a neopaľujte sa.

50g

Recenzie (0)

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie