Kojicová kyselina 100%
  • Kojicová kyselina 100%
  • Kojicová kyselina 100%

Kojicová kyselina 100%

INFO

  • - Kód produktu: 695
  • - Dostupnosť: Skladom
7,75€ 2,00€ Zľava

Množstvo

Pre profesionálov

Názov INCI: Kojic Acid
Číslo CAS: 501-30-4
Číslo ES: 207-922-4
Zápach: bez zápachu
pH: 4 (1% r-r)
Rozpustnostná vo vode, obsahuje etanol

Vlastnosti a aplikácia
Kojová kyselina sa používa v produktoch na odstránenie odfarbenia kože. Táto zlúčenina je získaná z rastlín Aspergillus rastúcich v Japonsku. Ďalšie depigmentujúce vlastnosti kyseliny Kojovej vykazujú tiež antibakteriálny účinok a zabraňujú tvorbe voľných radikálov. Prípravky obsahujúce kyselinu kojovú nielenže zosvetľujú pigmentáciu, ale tiež pôsobia proti vráskam a zvlhčujú.
5g

Recenzie (0)

Napísať recenziu

Prosím prihláste sa alebo zaregistrujte pre pridanie recenzie